Eerste ervaringen met Waisda?

Gisteren was het dan zover, Waisda? is officieel in de lucht! In de media was er veel aandacht voor en er zijn al heel wat video’s beschreven.


Tot onze spijt merken wij dat de spreekwoordelijke `kinderziektes’ ook ons niet gespaard zijn gebleven. De afgelopen weken is door het projectteam flink getest, maar door de overweldigende aandacht lopen we tegen enkele problemen op. Op dit moment werken we achter de schermen hard aan oplossingen voor deze problemen. 

Het meest storende probleem is dat er na verloop van tijd geen nieuwe spellen worden klaargezet op de homepage, of de website zelfs helemaal plat gaat. 

Momenteel raden wij het gebruik van Internet Explorer onder Windows en Safari 3 op de Mac aan. Het spel werkt wel in andere browsers, maar met name bij Firefox wil het voorkomen dat er storende pop-ups verschijnen die een externe mediaspeler willen opstarten. Ook hier werken wij aan. 

Mochten jullie andere problemen tegengekomen zijn, laat het ons dan weten in de reacties op deze blogpost. Tevens bedankt voor alle reacties die we tot nu toe – o.a. via Twitter – hebben ontvangen!

Het is overigens erg leuk om te merken dat mensen ondanks deze technische problemen al enthousiast aan het spelen zijn geslagen. 

Bedankt voor jullie interesse in Waisda?, wij hopen op jullie geduld!

2 thoughts on “Eerste ervaringen met Waisda?

  1. al gemaild, maar de mail wordt geweigerd… Frusterend is om te spelen tegen iemand die niet tagt maar alleen even kijkt. Je kunt dan taggen wat je wilt maar krijgt toch nul punten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>