Waisda? Genomineerd voor Accenture Innovation Award!

Waisda? – een gezamelijk initiatief van Beeld en Geluid en de KRO – is genomineerd voor de prestigieuze Accenture Innovation Award. Met de Innovation Award worden de meest innovatieve concepten in de wereld van Media, Communicatie en High Tech jaarlijks beloond. Voorgaande jaren wonnen onder andere Buienradar en Hyves.

Jury-omschrijving:

Normaal is het annoteren van video het domein van professionals, een tijdrovende en dus kostbare zaak. Daarom is er geen metadata beschikbaar die een tv-programma tot een de kleinste details beschrijft. De vindbaarheid van een scene of shot is dus minimaal. Daarom hebben Beeld & Geluid en de KRO een website ontwikkeld waarbij video’s geannoteerd worden doormiddel van een ‘online game’.

De innovation Award is een publieksprijs, dus jullie stem telt! Klik hier om meteen je stem uit te brengen op de inzending van Beeld en Geluid en de KRO: Waisda? Alvast bedankt voor jullie steun!

One thought on “Waisda? Genomineerd voor Accenture Innovation Award!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>