Nieuwe functionaliteiten op Waisda?!

Naar aanleiding van jullie suggesties via de feedback-knop, presenteren wij vandaag met gepaste trots nieuwe functionaliteiten op Waisda?. Deze blogpost geeft een overzicht van de nieuwe mogelijkheden:

In welke kanaal zitten de spelers?

Een van de eerste suggesties die wij van jullie kregen wat het “per kanaal tonen van de spelers op de website”. Daarom zie je vanaf nu op de homepage in gele letters het aantal spelers per kanaal.

Deel Waisda? met je vrienden!

Het was al mogelijk om mensen op de hoogte te stellen van Waisda? via e-mail. Deze functionaliteit hebben wij flink uitgebreid. Het is nu bijvoorbeeld ook mogelijk uitnodigingen via Twitter te versturen.

Maar nog veel belangrijker: je kan deze uitnodigingen nu ook direct vanuit een spel versturen. Dus mocht je de pech hebben om ‘eenzaam’ te spelen: klik dan op “vertel het door!” om je vrienden per mail of Twitter uit te nodigen om mee te spelen. Ze ontvangen dan een bericht met een directe link naar het spel dat jij speelt!

One thought on “Nieuwe functionaliteiten op Waisda?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>