Explosieve groei Waisda? na bericht op Boer zoekt Vrouw website

Ongeveer een maand geleden berichtten we op dit blog over de eerste resultaten van Waisda? en over het vervolgonderzoek. Sinds die tijd is er zoveel gebeurd dat het ons leuk leek om nog eens een overzicht te geven van de laatste stand van zaken.

Op 27 oktober plaatste de KRO een bericht op de Boer zoekt Vrouw website over Waisda?. Hierin werd verzocht om te helpen bij het doorzoekbaar maken van de afleveringen van Boer zoekt Vrouw door het spelen van het spel. De bezoekers van de website gaven hier massaal gehoord aan.

Het aantal geregistreerde spelers is in de week na het bericht meer dan verdubbeld, en het totaal aantal trefwoorden is zelfs bijna verdrievoudigd. Het aantal unieke trefwoorden is net als het aantal spelers verdubbeld, van bijna 15.000 op 26 oktober naar een kleine 30.000 op 3 november.

Vanwege de groeiende populariteit van Waisda? hebben we besloten om meer afleveringen van Boer zoekt Vrouw toe te voegen om te taggen. Als er met deze afleveringen net zo actief gespeeld wordt als de afgelopen week, dan zal Boer zoekt Vrouw over een tijd heel gemakkelijk te doorzoeken zijn met behulp van de Waisda? trefwoorden!

One thought on “Explosieve groei Waisda? na bericht op Boer zoekt Vrouw website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>