Doe mee aan de eerste Waisda? wedstrijd en maak kans op een Boer zoekt Vrouw bordspel

Recentelijk zijn er heel veel spelers via de Boer zoekt Vrouw website naar Waisda? gekomen. Ze hebben in korte tijd ontzettend veel gespeeld en grote aantallen trefwoorden ingevoerd en hiermee een enorme bijdrage geleverd aan het project. Daarom hebben we besloten om een wedstrijd te organiseren waarbij een Boer zoekt Vrouw bordspel te winnen is. In totaal zijn er maar liefst drie spellen te verdelen!

Spelregels

· De wedstrijd loopt van maandag 23 november 12:00 tot en met maandag 30 november 12:00. De drie spelers die in deze tijd de meeste punten scoren op Waisda? winnen ieder een Boer zoekt Vrouw bordspel.
· Alleen als je een geregistreerde speler bent worden je punten bijgehouden. Registreer je hier als je nog geen Waisda? gebruikersnaam hebt, en zorg dat je altijd inlogt voordat je gaat spelen, anders worden je punten niet meegeteld.
· Je hoeft niet alleen te spelen met afleveringen van Boer zoekt Vrouw, je mag zelf kiezen met welk programma je Waisda? speelt.
· De gebruikersnamen van de winnaars worden op vrijdag 4 december op dit blog bekend gemaakt. Ook zal de winnaar persoonlijk op de hoogte gesteld via zijn of haar e-mail. Zorg dus dat je e-mail adres in je profiel ingevuld is, anders kunnen we geen contact opnemen om te vragen waar we de prijs naar toe moeten sturen!
· Wij zullen jouw e-mailadres alleen gebruiken om contact met je op te nemen als je de gelukkige prijswinnaar bent.
· Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
· Als je op welke manier dan ook vals speelt word je gediskwalificeerd, hier kan niet over worden gediscussieerd.

Tips

Op Waisda? staan handige tips die je kunt toepassen om je score te vergroten. Ook hebben we op dit blog deze tips uitgebreid besproken: deel 1, deel 2, deel 3.

We wensen jullie allemaal heel veel plezier én veel succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>