Waisda? enquête: winnaar van de VVV irischeque

De afgelopen weken is er een enquête gehouden onder Waisda? spelers. Via deze enquête wilden we er achter komen hoe we Waisda? in de toekomst leuker kunnen maken. In totaal hebben 41 spelers de vragenlijst ingevuld.

Onder de 41 respondenten is een VVV irischeque ter waarde van € 30,00 verloot, en de winnaar is Aaltje Meijer-Akker. Van harte gefeliciteerd, de cheque is inmiddels naar je verstuurd!

Binnenkort worden de eerste evaluatie van Waisda? afgerond. In dit rapport zijn de resultaten van de enquête opgenomen. We willen alle spelers die de enquête hebben ingevuld bij deze hartelijk bedanken voor de moeite!

We wensen iedereen hele fijne feestdagen toe, en een gelukkig nieuwjaar.

Eerste Waisda? – Boer zoekt Vrouw wedstrijd groot succes

Vorige week kondigden we de eerste Waisda? wedstrijd aan. De wedstrijd heeft gelopen van maandag 23 november 12:00 tot en met maandag 30 november 12:00. De drie spelers die in deze tijd de meeste punten hebben gescoord op Waisda? hebben ieder een Boer zoekt Vrouw bordspel gewonnen.

De winnaars

Na de aankondiging van de wedstrijd op dit blog en op de Boer zoekt Vrouw website is er hard gestreden door de Waisda? spelers om één van de drie bordspellen te bemachtigen.

Degenen die uiteindelijk als winnaars uit de strijd zijn gekomen zijn:

- Op nummer 1: Bart met een score van 1.099.327 punten.
- Op nummer 2: mar61 met een score van 1.079.613 punten.
- Op nummer 3: nelle01 met een score van 397.825 punten.

Wij willen de winnaars bij deze van harte feliciteren. Als het goed is hebben jullie allemaal al een e-mail gehad met de vraag waar we de prijs naar op kunnen sturen. Mocht dit nog niet zijn gebeurd, dan kun je met ons contact opnemen: waisda@beeldengeluid.nl.

Als je feedback wilt geven op Waisda?, vul dan de Waisda? enquête in en maak kans op een VVV irischeque ter waarde van € 30,00.

Fantastisch resultaat

We zijn erg blij dat we drie mensen gelukkig hebben kunnen maken met een prijs, maar ook dat er weer flink veel Waisda? is gespeeld. In de wedstrijdweek is het aantal tags met ruim 50 % gestegen van 220.000 naar 340.000. Het aantal geregistreerde spelers is ook flink gestegen naar 556, ten opzichte van de 406 voordat de wedstrijd begon.

We zijn van plan om in de nabije toekomst weer een wedstrijd te organiseren, dus houd dit blog in de gaten als je weer kans wil maken op mooie prijzen!