Barend en Van Dorp materiaal op Waisda? laat tot maandag op zich wachten

 

0 false 21 18 pt 18 pt 0 0 false false false

<!– /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Times; panose-1:2 0 5 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;} @font-face {font-family:Cambria; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:”"; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ascii-font-family:Cambria; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Cambria; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Cambria; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:”Times New Roman”; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} p {margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ascii-font-family:Times; mso-fareast-font-family:Cambria; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Times; mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;} @page Section1 {size:595.0pt 842.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} –>

Wij begrijpen dat jullie staan te popelen om te beginnen met het ‘taggen’ van Barend en Van Dorp. Tot onze spijt dwingen onvoorziene technische problemen ons om de opname van dit materiaal binnen het spel uit te stellen tot aanstaande maandag. Wij houden jullie op de hoogte. Alvast bedankt voor jullie geduld!

Waisda? Belangrijk voor doorzoekbaarheid nieuw online archief rond Barend en Van Dorp

In 2008 vertrouwden Barend en Van Dorp al hun uitzendingen toe aan Beeld en Geluid. In het kader van het project Beelden voor de Toekomst digitaliseerde Beeld en Geluid alle afleveringen en maakt ze nu beschikbaar voor het grote publiek en professionals. Omdat de uitzendingen slechts beperkt beschreven zijn, wordt het vanaf 17 september voor spelers van Waisda? ook mogelijk om punten te scoren met het ‘taggen’ van Barend en Van Dorp materiaal. Deze publiekbeschrijvingen worden vervolgens ingezet om de navigatiemogelijkheden en zoekfunctionaliteit van het online Barend en Van Dorp archief op www.barendenvandorp.nl te verbeteren.

Lancering

Donderdag 17 september lanceert het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid om 15:00, in samenwerking met Frits Barend en Henk van Dorp, de nieuwe website www.barendenvandorp.nl. In een eenmalige ‘comeback’ als talkshow hosts presenteren Barend en Van Dorp deze website aan het grote publiek, inclusief spraakmakende gasten. Naast Jan Mulder schuiven Guus Hiddink, Ebru Umas en Jan Marijnissen aan tafel. Daarnaast zorgt singer-songwriter Julian Thomas voor het nodige entertainment.